وبلاگ آموزشي در زمينه كسب وكار اينترنتي و موفقيت
آموزش كسب و كار اينترنتي
نويسندگان
عضويت
نام کاربري :
پسورد :
تکرار پسورد:
ايميل :
نام اصلي :
آمار
امروز : ---
ديروز : ---
افراد آنلاين : 4
همه : ---
پيوندهاي روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

عناصر

كيك
سرخ شدن
 

جهت ها

چك ليست دستورالعمل ها
  • فر را با دماي 350 درجه فارنهايت گرم كنيد. قالب هاي كيك گرد 2 (8 اينچي) را چرب و آرد بزنيد.

  • كيك را آماده كنيد: شكر و كره را با همزن برقي با سرعت متوسط ​​بزنيد تا سبك و كرك شود. يك بار تخم مرغ اضافه كنيد ، بعد از هر بار افزودن ، آنرا بزنيد و در صورت لزوم قسمتهاي ديگر را خراش دهيد. در وانيل بزنيد.

  • آرد ، بكينگ پودر و نمك را در يك كاسه متوسط ​​مخلوط كنيد. مخلوط آرد و دوغ را به طور متناوب به مخلوط كره اضافه كنيد و ابتدا با مخلوط آرد پايان دهيد. آن را با سرعت كم بزنيد تا بعد از هر بار افزودن كاملاً مخلوط شود. خمير را به طور مساوي بين تابه هاي كيك آماده تقسيم كنيد.

  • آن را در فر از قبل گرم شده بپزيد تا زماني كه يك انتخاب چوبي وارد شده در مركز با خرده هاي مرطوب ، 25 تا 30 دقيقه بيرون بيايد. در قابلمه ها را 15 دقيقه خنك كنيد ، سپس لايه هاي كيك را روي يك توري سيم وارونه كنيد تا كاملاً خنك شود ، حدود 1 ساعت. (براي بهترين نتيجه ، هر لايه كيك را در بسته بندي پلاستيكي بپيچيد و آن را خنك كنيد تا آماده شود.)

  • فراستينگ را آماده كنيد: كره را در مخلوط كن ايستاده اي كه مجهز به اتصال پارو است با سرعت متوسط ​​بزنيد تا كمرنگ و كرك شود ، حدود 5 دقيقه. در حين ضرب و شتم ، دو طرف و پايين كاسه را خراش دهيد. با همزن كه روي سرعت كم كار مي كند ، به تدريج پودر قند را اضافه كنيد ، حدود 2 دقيقه آن را بزنيد تا يكدست شود و در صورت لزوم ، قسمت هاي ديگر كاسه را خلال كنيد. در وانيل و نمك بزنيد. در حالي كه ميكسر با سرعت متوسط ​​در حال كار است ، به تدريج خامه را اضافه كنيد ، تا حدود 30 ثانيه آنقدر نرم و قابل پخش شود. (براي رسيدن به بهترين نتيجه ، حدود 2 دقيقه با قاشق چوبي يخ زدگي را بزنيد تا حباب هاي هوا از بين بروند.)

  • فراستينگ را بين لايه هاي كيك و بالاي كيك پخش كنيد. براي كناره هاي صاف از يك تراش دهنده نيمكت استفاده كنيد. آب نمك ها را در لبه بالايي و اطراف پايه كيك بپاشيد.

    عناصر

    چك ليست مواد تشكيل دهنده
     

    جهت ها

    چك ليست دستورالعمل ها
    • فر را با دماي 375 درجه سانتيگراد گرم كنيد. يك قالب ژله اي رول (يك ورقه كلوچه با دو طرف) را با اسپري پخت و پز سبزيجات كمي بپوشانيد. قسمت پايين را با كاغذ مومي بكشيد. آرد ، بكينگ پودر و نمك را در يك كاسه كوچك تركيب كنيد. كنار گذاشتن

    • با استفاده از همزن برقي با سرعت زياد ، سفيده را بزنيد تا كف شود. به تدريج 1/2 فنجان شكر دانه ريز ، يكبار يك قاشق غذاخوري اضافه كنيد و ضرب و شتم را ادامه دهيد تا قله هاي سفت ايجاد شود.

    • در يك كاسه ديگر ، زرده تخم مرغ و 1/2 فنجان ديگر شكر دانه ريز را بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود. در 1 قاشق چايخوري وانيل بزنيد. با استفاده از كاردك لاستيكي آرد و زرده هاي زده شده را به آرامي در سفيده تا كنيد تا فقط مخلوط شوند. در ظرف را پهن كنيد. 15 دقيقه يا تا زماني كه كيك كمي لمس شود كيك برگردد.

    • در همين حين ، يك حوله ظرف تميز روي پيشخوان بگذاريد و آن را به آرامي با شكر شيريني پزي ها گردگيري كنيد. وقتي كيك تمام شد ، لبه هاي قالب را با چاقو شل كنيد و كيك را روي حوله برگردانيد. كاغذ واكس شده را جدا كنيد. كيك را به همراه حوله به صورت طولي بغلتانيد و در دماي اتاق كنار بگذاريد تا خنك شود. تا يك روز جلوتر قابل جبران است.

    • خامه را با 1/4 فنجان شكر باقيمانده و 1 قاشق چاي خوري وانيل بزنيد تا قله هاي نرم ايجاد شود. كيك را باز كرده و با نيمي از خامه فرم گرفته پخش كنيد. روي آن را با نيمي از توت فرنگي ، و بدون حوله دوباره ثبت نام كنيد. با توت فرنگي و خامه فرم گرفته باقي مانده سرو كنيد.

    ارزش غذايي

    كلسيم 72 ميلي گرم 314 كالري ؛ كالري حاصل از چربي 1٪؛ كربوهيدرات 35 گرم؛ كلسترول 136 ميلي گرم چربي 18 گرم؛ فيبر 1 گرم ؛ 1 ميلي گرم آهن؛ پروتئين 4 ميلي گرم چربي اشباع 11 گرم؛ سديم 193 ميلي گرم.

    عناصر

    چك ليست مواد تشكيل دهنده
     

    جهت ها

    چك ليست دستورالعمل ها
    • فر را با دماي 400 درجه گرم كنيد.

    • براي تهيه كيك ، يك ظرف رول ژله اي 15 10 10 اينچي را با اسپري پخت و پز بپوشانيد ، و كاغذ موم را بچينيد. كاغذ را با اسپري پخت و پز بپوشانيد. كنار گذاشتن

    • آرد را به آرامي درون فنجان هاي خشك اندازه گيري كرده و با چاقو تراز كنيد. آرد ، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد و با ليسك هم بزنيد. تخم مرغ ها را در يك كاسه بزرگ با همزن با سرعت زياد بزنيد تا رنگ پريده و پف كند (حدود 4 دقيقه). شكر دانه ريز ، وانيل ، پوست و عصاره بادام را به تدريج اضافه كنيد و آنقدر بزنيد تا غليظ شود (حدود 4 دقيقه). نيمي از مخلوط آرد را روي مخلوط تخم مرغ الك كنيد. تا كنيد. روش را با مخلوط آرد باقي مانده تكرار كنيد. خمير قاشق را در ظرف آماده كنيد. به طور مساوي پخش مي شود

    • در دماي 400 درجه به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه كيك را كمي لمس كنيد ، كيك باز مي شود. كيك را از دو طرف ظرف شل كنيد. بر روي يك حوله ظرف كه با 2 قاشق غذاخوري پودر قند غبارروبي شده است. كاغذ موم را با دقت جدا كنيد. 1 دقيقه خنك از انتهاي باريك ، كيك و حوله را با هم حلقه كنيد. درز را به سمت پايين و روي يك توري قرار دهيد. كاملاً خنك شود (حدود 1 ساعت). با دقت باز كنيد ؛ حوله را برداريد. مربا را روي كيك پهن كنيد ، و يك حاشيه 1/2 اينچي برجاي بگذاريد. كيك ررول ، و در كنار آن را در يك ظرف بشوييد. با 2 قاشق غذاخوري پودر قند بپاشيد. به 8 برش برش دهيد.

    • براي تهيه كوليس ، زردآلوها را در آبكش بريزيد و روي ظرف بكشيد ، 1 قاشق غذاخوري آب آن را ذخيره كنيد. زردآلوها ، 1 قاشق غذاخوري آب ذخيره شده ، عسل و آماراتو را در مخلوط كن قرار دهيد. فرآيند تا يكدست شود. با كيك سرو كنيد. با توت تزئين كنيد.

    ارزش غذايي

    320 كالري ؛ كالري حاصل از چربي 8٪؛ چربي 2.8 گرم چربي اشباع 0.8 گرم مونو چربي 1 گرم؛ پلي چربي 0.5 گرم ؛ پروتئين 4.6 گرم كربوهيدرات 68.9 گرم؛ فيبر 3.2 گرم كلسترول 106 ميلي گرم آهن 1.4 ميلي گرم سديم 146 ميلي گرم كلسيم 62 ميلي گرم
     
     
     
     
     
    تبليغات
     
امتياز:
بازديد:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۷ دى ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۴۹:۳۲ ] [ محمد ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربري
نام کاربري :
پسورد :
نظرسنجی
لينک هاي تبادلي
فاقد لینک
تبادل لينک اتوماتيک
لينک :
خبرنامه
عضويت لغو عضويت
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی